Tranemo Benelux jubileert en doneert aan Leergeld NOP

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Tanemo Benelux is een internationale organisatie met het moederbedrijf in Tranemo Zweden. Het bedrijf levert geavanceerde bedrijfskleding en is met kantoor en showroom gehuisvest aan de Ecu in Emmeloord. De locatie Emmeloord is verantwoordelijk voor de afzetmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf bestaat binnenkort 15 jaar. Dat betekent enerzijds een dag met gezellige activiteiten, maar men vond het ook mooi aandacht te hebben voor een goed doel, waarbij de keuze werd gemaakt voor Stichting Leergeld Noordoostpolder

Op donderdagochtend 4 november 2021 werd, tijdens de koffie break, door een van de bestuursleden van Stichting Leergeld NOP een voordracht gegeven over het werk van Leergeld Nederland landelijk en in dat kader de activiteiten van de plaatselijke Leergeld Stichting.

Stichting leergeld ondersteunt kinderen die niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor andere kinderen heel gewoon zijn, zoals schoolreisjes, lidmaatschap van een (sport) club, muziekles of de fiets die nodig is om naar school te gaan. Zij voorkomt dat kinderen, door gebrek aan financiële middelen thuis, in een sociaal isolement geraken.

Leergeld NOP mocht ter plekke als donatie een cheque in ontvangst nemen van Tranemo ter waarde van € 1500.