MTH accountants en adviseurs doneert aan Stichting Leergeld NOP

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

MTH organiseerde afgelopen winter een knutselactie onder haar personeel. Opdracht: maak een mooi en origineel koekhuisje. De collega’s met de mooiste, origineelste koekhuisjes mochten een donatie doen aan een goed doel naar eigen keuze.

De knutselactie werd gewonnen door Tjitske Westra. Tjitske is moeder van vier kinderen en had samen met haar kinderen het winnende koekhuisje gebouwd. Als winnaar mocht zij een goed doel uitkiezen en had zij zich verdiept in wat Stichting Leergeld doet. Leergeld ondersteunt kinderen die door gebrek aan financiële middelen thuis niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor andere kinderen heel gewoon zijn, zoals schoolreisjes, lidmaatschap van de voetbalclub of het hebben van een fiets om naar school te fietsen. Zij voorkomt dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement geraken. Als moeder kon zij zich heel goed voorstellen hoe belangrijk het is dat je als kind moet kunnen meedoen met alles wat school te bieden heeft en koos zij Leergeld als doel voor de door haar gewonnen donatie.

Op donderdag 18 februari 2021 mocht een delegatie van St. leergeld NOP op het kantoor van MTH accountants en adviseurs een cheque ter waarde van

€ 500 in ontvangst nemen. Met dit bedrag kunnen weer een aantal kinderen gewoon meedoen. Namens deze kinderen: bedankt!